Siste
Blogger

Hvis du er interessert i noen av produktene våre, kan du gjerne besøke nettsiden vår eller kontakte oss for detaljert informasjon.

Tøyveske - miljøvennlig og økonomisk måte å frakte varer på

EN tøypose er en miljøvennlig og økonomisk måte å frakte varer på. Disse posene er laget av naturlige materialer som jute eller bomull, og de er gjenbrukbare og kan brukes i lang tid. Disse posene forårsaker ingen skade på miljøet fordi de er biologisk nedbrytbare. De kan gjenbrukes mange ganger og skader ikke jorden sammenlignet med plastposer som ikke er biologisk nedbrytbare og ikke kan resirkuleres.
De er et godt valg for å bære tunge gjenstander, og de er solide nok til å tåle enhver røff bruk. Disse posene er også veldig hygieniske og kan rengjøres med litt vaskemiddel. De kan bløtlegges i vann for å bli kvitt smuss og rusk, og deretter vrides ut. Du kan også bruke en myk børste eller fingrene for å fjerne gjenstridige flekker.
Disse veskene er også veldig lette og de kan lett pakkes i en liten pose, noe som gjør dem enkle å bære rundt. De er også tilgjengelige i en rekke farger og design som gjør dem morsomme å bære.
Denne typen veske er ypperlig for å ta med på markedet for bulkkjøp, eller for å legge strikkeutstyret i mens du reiser! De er også et godt alternativ for gaver fordi de kan tilpasses med vakkert sydde design.
En tøypose er et bedre alternativ til plastposer fordi de er laget av naturlige fibre og er biologisk nedbrytbare. De er også et flott alternativ for å erstatte engangsplastposer som du kaster etter hver bruk.
De kan enkelt rengjøres med litt vaskemiddel, men det er viktig å skylle stoffet først før du vasker det. Dette vil forhindre at fôret blir forvrengt og hjelper det å opprettholde sin opprinnelige form.
Når du rengjør, må du passe på å jobbe i små, sirkulære bevegelser og fokusere på områdene som mest sannsynlig har smuss eller rusk. Du kan også bløtlegge posen i lunkent vann for å fjerne gjenstridige flekker eller lukt.
Når posen er ren, kan den legges i tørketrommelen i ca 10 minutter. Du kan også henge den opp på en klessnor for å lufttørke hvis du har en, noe som vil hjelpe stoffet til å beholde formen og størrelsen.
Bunnen av posen kan gis mer volum ved å sy på tvers av hjørnene. Dette vil skape to avrundede hjørner som i hovedsak er hundeører og gir bunnen av posen mer kropp.
Du kan også brette falden ned noen tommer og sy den på plass for å gi vesken et ferdig utseende. Denne falden kan være en enkel dobbel fold som er på linje med den øverste kanten av stoffet eller en fancy hem-behandling.
Denne typen vesker er et populært valg blant shoppere fordi de er enkle å bære, sterke og holdbare. De er også et godt valg for folk som bor i en by og ønsker å unngå å bruke engangs handleposer.

Handleveske i 100 % bomull i lerret. Sammenleggbar veske med lerretshåndtak
Produkttype Veske i lerret
Varenr. XCBD2206
Materiale Lerret
Trekk Slitesterk miljøvennlig
Måle 26*20*7
Vekt 73g
Størrelse 6 størrelser for valg
Farge 5 farger for utvalg